Tara (nieuw!)


Geslacht:  Teef
Ras/Type:  Kruising
Leeftijd:  2 jaar
Schofthoogte:  50 cm
Gesteriliseerd:  Ja
Land van Herkomst:  Monemvasia, Griekenland
Huidige verblijfplaats:  Monemvasia, Griekenland
Vergoeding:  310 euro
   
Contact opnemen  


Het verhaal van Tara:

Ongeveer een jaar geleden is Tara gered. Ze werd zwervend aangetroffen in een afgelegen gebied buiten Monemvasia, op een plek waar nauwelijks mensen komen. Tara was broodmager, uitgedroogd en wanhopig op zoek naar voedsel. Een dierenbeschermster zag haar lopen en kon haar daar natuurlijk niet achterlaten. Ze nam Tara mee en zorgde voor een veilige plek waar ze eten en drinken kreeg en bij kon komen van haar zwerftocht. Tara werd ondergebracht in het asiel waar vele straathonden op een baasje wachten. Tara heeft inmiddels al haar bloedtesten en vaccinaties gehad en is ook gesteriliseerd. Binnenkort komt zij naar Nederland. We hopen via deze weg geschikte baasjes voor Tara te vinden. Tara is rond de 1,5 a 2 jaar oud.

Het karakter van Tara:

Tara is vriendelijk en sociaal. Lief en vrolijk. Knuffelen is haar grootste hobby, wandelen komt op de tweede plaats. Als ze maar gezellig bij haar baasjes kan zijn. Van een jachtinstinct is geen sprake, hoewel haar uiterlijk misschien anders doet vermoeden. Tara is gewoon een heerlijke huishond waar baasjes veel plezier aan zullen beleven.

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang in Monemvasia zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/monemvasia

                  
Tekst