Budha

Sandra Bruinse, heeft op 7 maart 2017
de Roemeense hond Budha geadopteerd
via stichting Wereldhonden.Klik hier voor het hele verhaal...


We wilden graag een herplaatshond (hond die al gesocialiseerd is, maar op zoek naar een nieuw huis om diversen redenen) en kwamen via Verhuisdieren.nl bij onze huidige hond Budha. Die was vier maanden oud, kwam uit Roemenie, was daar als straathond vergiftigd, gered en opgevangen. Stichting Wereldhonden heeft deze hond naar Nederland gehaald en in een gastgezin ondergebracht. Alle vier vielen we voor haar mooie koppie en gaven aan interesse te hebben. Eerst kregen we een zeer uitgebreide telefonische screening, over tijd en waarom etc, en daarna konden we kennis met haar maken bij het gastgezin. Het klikte direct en een paar dagen later konden we haar ophalen. Daarna hadden we nog twee weken proeftijd en werden we na een maand weer gebeld hoe het ging.

Budha is een schot in de roos, was al zindelijk, kon goed alleen blijven, kan mee in de auto, doet het goed met kinderen en andere honden en heel fijn… loopt niet weg! We hebben niet eens een puppy cursus hoeven doen. Ze is een toppertje en vooral heel erg lief!

De stichting werkt samen met een dame in Roemenie die dit van te voren heel goed inschat, en dan pas een hond transporteert naar Nederland. Er zijn helaas een hoop stichtingen die dit minder goed doen.

Dus..mocht je een hond overwegen, check even bij stichting Wereldhonden!!