Het verhaal van Carmen:

Een dierenbeschermster in het Zuiden van Griekenland trekt zich het lot van de zwerfhonden in haar omgeving aan. Op een dag trof zij Carmen, samen met nog twee kleinere hondjes, op straat aan. De honden zwierven rond op zoek naar eten. Gelukkig werden ze opgemerkt door de dierenbeschermster en daarmee was hun toekomst veilig gesteld. Carmen en haar maatjes werden van de straat gered en meegenomen naar het asiel waar zij tot op heden verblijven. Inmiddels heeft Carmen haar bloedtesten en vaccinaties gehad en wordt ze binnenkort gesteriliseerd. Hierna zal zij klaar zijn voor haar reis naar Nederland. Deze zal vermoedelijk eind oktober plaatsvinden. Mochten er tegen die tijd nog geen geschikte baasjes voor haar gevonden zijn zal zij worden opgevangen in een gastgezin.
Carmen is geboren omstreeks april 2017

Het karakter van Carmen:

Carmen is een zeer lieve en blije hond. Ze is sociaal en vriendelijk naar iedereen. Knuffelaars opgelet! Want Carmen is er dol op en kan er geen genoeg van krijgen (zoals op bijgaand filmpje te zien is). Wij vermoeden dat zij ooit baasjes heeft gehad gezien haar liefde voor menselijke aandacht. Verder is Carmen speels en kan ze het goed met andere honden vinden. Carmen is een hond die in meerdere gezinssituaties zou passen, een gezellige hond die veel liefde te geven heeft. 

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang in Monemvasia zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/monemvasia