Het verhaal van Bonsai:

Bonsai en zijn broertje Bracken (ook op deze site) zijn als mini pupjes gevonden op het eiland Zakynthos.
Op een regenachtige dag troffen twee vrijwilligers van ZAWF (Zakynthos Animal Welfare Fund) twee afvalemmers voor hun deur aan (zie eerste 2 foto's). Tot hun grote verbazing zaten er, verspreid over de emmers, zeven kleine pupjes in waaronder Bonsai en Bracken. De vrijwilligers ontfermden zich over de zeven gedumpte hondjes die ze liefkozend de ‘bucket babies' noemden. Helaas bleken zes van de zeven babies getroffen te zijn door Parvo, een gevaarlijke ziekte voor jonge hondjes. Uiteindelijk hebben vier pups het overleefd waarvan twee hun gouden mand al gevonden hebben. Voor broertjes Bonsai en Bracken zijn we nog op zoek. Bonsai is geboren omstreeks 28 september 
 
Het karakter van Bonsai:
 
Bonsai is een lief en blij hondje, hij is de kleinste van de twee en tevens wat rustiger dan zijn 'grote' broer.  Van de slechte start in zijn leven is niets te merken. Afgelopen maand heeft Bonsai ook de nachten binnen doorgebracht en hij is dan ook gewend aan het leven binnenshuis. Bonsai houdt van mensen, honden en katten. Hij kan het met iedereen goed vinden. Kortom een gezellig en braaf huisgenootje dat hier natuurlijk nog wel het één en ander zal moeten leren. 

Opmerking:

Onze excuses voor de slechte kwaliteit foto's. Binnenkort verschijnen hier nieuwe foto's en ook een nieuw filmpje van Bonsai. 

       

Tekst