Het verhaal van Jeni:

Jeni en Heraclis (ook op deze site) woonden, samen met nog 3 hondjes,  bij een oudere dame in Corfu Stad. Ze was echter niet in staat om voor de hondjes te zorgen, waarna vele klachten volgden. Uiteindelijk kwam de Officier van Justitie er aan te pas, die een bevel heeft uitgevaardigd om de hondjes daar weg te halen.  Eén van de honden, die vermoed wordt de moeder van het stel te zijn, vond al snel een gouden mandje in Duitsland.  De overige vier werden in eerste instantie 
ondergebracht op verschillende adressen, daarna werden ze even herenigd, toen ze bij onze contactpersoon in de opvang kwamen. Inmiddels is Jeni in Nederland. Ze wordt opgevangen in een gastgezin waar kinderen, meerdere honden en katten aanwezig zijn.
Jeni is ruim twee jaar oud, ongeveer 28 cm hoog en weegt zo'n 6 kilo.

Het karakter van Jeni:

Jeni is een heel leuk, lief en makkelijk hondje. Ze is erg aanhankelijk en kan het goed vinden met andere honden. Vanaf het begin werd ze direct geaccepteerd door de andere honden. Jeni is dol op aandacht en ligt heel graag bij je op schoot. Haar vacht vraagt wel om enige verzorging, iets wat zegoed toelaat!

Nb: in het begin van het eerste filmpje wordt Jeni abusievelijk verward met Heraclis.

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu