Het verhaal van Norma:

Grieken vonden Norma, samen met Carmen (ook op deze site), ergens op het eiland. Omdat de plek waar het tweetal was aangetroffen geen veilige plaats was voor twee pups, zonder moeder, hebben ze een dierenbeschermster op Corfu gevraagd of zij wellicht het tweetal wilde opvangen. Dit verzoek kon zij niet weigeren. In haar opvang bevond zich nog een zogende moederhond, waarna geprobeerd is of zij wellicht dit tweetal ook wilde (op)voeden: en met succes! Ze nam de pups onder haar hoede. Op 9 juli is Norma in Nederland aangekomen. Zij wordt opgevangen in een gastgezin waar kinderen en meerdere honden aanwezig zijn.
Norma is geboren rond februari 2018 en wordt naar verwachting zo'n 40 cm hoog. Op de laatste foto is Norma trouwens te zien als heel jong pupje. 

Het karakter van Norma:

Norma heeft een heel zacht onderdanig karakter. Ze is lief en aanhankelijk en wil heel graag bij mensen zijn. Ze speelt graag met andere honden en is erg lief voor de kinderen in het gastgezin waar ze zich overigens snel aanpaste. Norma loopt al goed mee aan de riem en 's nachts slaapt ze heerlijk door. Daarnaast is Norma is ook nog eens een plaatje om te zien met haar lieve gezichtje! Natuurlijk zal ze, gelet op haar leeftijd, nog veel moeten leren. Norma gaat dan ook graag mee op puppy cursus.

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu