Het verhaal van Carmen:

Grieken vonden Carmen, samen met Norma, ergens op het eiland. Omdat de plek waar het tweetal was aangetroffen geen veilige plaats was voor twee pups, zonder moeder, hebben ze een dierenbeschermster op Corfu gevraagd of zij wellicht het tweetal wilde opvangen. Dit verzoek kon zij niet weigeren. In haar opvang bevond zich nog een zogende moederhond, waarna geprobeerd is of zij wellicht dit tweetal ook wilde (op)voeden: en met succes! Ze nam de pups onder haar hoede. Op 9 juli is Carmen naar Nederland gekomen. Ze wordt opgevangen in een gastgezin waar kinderen en andere honden aanwezig zijn.
Carmen is geboren rond februari 2018 en wordt naar verwachting zo'n 40 cm hoog. Op de laatste foto is Carmen trouwens te zien als heel jong pupje. 

Het karakter van Carmen:

Carmen is een vrolijke en blije pup. Ze paste zich snel aan in de opvang, waar ze heerlijk samen met de andere pups kan spelen. Daarnaast is ze gek op aandacht én is het ook nog eens een plaatje om te zien met haar grappige oortjes! Natuurlijk zal ze, gelet op haar leeftijd, nog veel moeten leren. Carmen gaat dan ook graag mee op puppy cursus.

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu