Het verhaal van Tony:

Tony is samen met nog twee zusjes en een broertje gevonden bij het vuilnis, in het noorden van het eiland. Een stel dierenvrienden zag de pups en bracht ze naar de dierenarts in Corfu Stad. Deze dierenarts heeft bij zijn praktijk een tuintje met een paar hokken. De pups hadden geluk: er was ruimte voor ze, terwijl de dierenvrienden de zorg voor de pups op zich namen en o.a. de hokken schoonmaakten. Voor drie pups is inmiddels een baasje gevonden, alleen Tony wacht nog op zijn gouden mandje!
Op 14 april is Tony naar Nederland gekomen. Hij wordt opgevangen in een gastgezin waar meerdere honden aanwezig zijn.
Medio april woog Tony zo'n 9 kilo en was ongeveer 42 cm hoog. De verwachting is dat hij niet meer zo veel zal groeien. Hij is geboren rond november 2017.

Het karakter van Tony:

Tony is een vriendelijke en lieve pup, die er ook nog eens hartstikke knap uit ziet! Hij houdt van aandacht en is een echte pup. Hij paste zich razendsnel aan in de opvang en kan het goed vinden met andere honden. Hij is dol op spelen. Natuurlijk zal Tony, gelet op zijn leeftijd, nog een heleboel moeten leren. Een puppycursus zal dan ook zowel hond als baas veel plezier geven!

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu