Het verhaal van Goliath en Zoritsa:

Een agent op Corfu heeft Goliath samen met Zoritsa (en broertje David, reeds geadopteerd) aangetroffen bij zijn kantoor. Hij had met het drietal te doen en zorgde er een aantal dagen voor, op zijn kantoor, maar hij kon ze natuurlijk niet (daar) houden. Hij besloot ze daarom naar de dierenarts te brengen, in de hoop dat deze een oplossing wist. De dierenarts heeft vervolgens contact opgenomen met een dierenbeschermster op Corfu, waarna ze liefdevol in de opvang zijn opgenomen! Goliath is een klein blijvend hondje en heeft wel iets weg van een chihuahua. Op 25 maart zijn Goliath en Zoritsa naar Nederland gekomen. Ze worden opgevangen in een gastgezin waar meerdere honden aanwezig zijn. Naar verwachting worden ze niet groter dan 30 cm en zullen ze maximaal zo'n 5 kilo wegen.
Het duo is geboren rond oktober 2017.

Het karakter van Goliath en Zoritsa:

Goliath (het blonde hondje) is een echte pup. Hij houdt van spelen, aandacht van mensen en is vrolijk, lief en aanhankelijk. Zoritsa is een rustig, lief en aanhankelijk hondje. Ze kijkt graag de kat uit de boom en is afwachtend van aard. Op grote onstuimige honden kan kleine Zoritsa nog wel eens bang reageren.

In het gastgezin waar ze verblijven spelen ze samen wat af, om na afloop heerlijk tegen elkaar aan in slaap te vallen. Broer en zus zoeken samen hun gouden mandje: te meer, omdat Zoritsa steun zoekt bij haar 'grote broer' in onbekende situaties en....het duo dol op elkaar is!

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu

     

   

   


     


" width="800" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">


" width="800" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">