Het verhaal van Johnny:

Johnny is zwervend aangetroffen langs een doorgaande weg. Een aantal Grieken had medelijden met dit, redelijk verzorgd ogende, hondje en besloot hulp in te schakelen om hem te helpen. Hij is gered op de naamdag van de heilige Ionnis, zijn naam is hiervan afgeleid. Ondanks meerdere pogingen om een eigenaar te achterhalen, heeft zoals zo vaak niemand zich gemeld. Daarom wordt nu in Nederland een baasje voor hem gezocht. Op 2 maart is Johnny naar Nederland gekomen. Hij wordt opgevangen in een gastgezin in Amsterdam waar meerdere honden en ook katten aanwezig zijn.
Johnny is geboren rond september 2017 en wordt naar verwachting niet hoger dan 30 cm. Op dit moment weegt hij zo'n 6 kilo. Een mooi, klein hondje dus!

Het karakter van Johnny:

Johnny heeft een vriendelijk karakter. Hij is lief, vrolijk en vindt het heel gezellig om aandacht te krijgen.
Johnny vindt het leven inmiddels erg leuk! In het begin moest hij nog wel wennen aan alle geluiden in huis en nog kan hij wel eens ergens van schrikken. Hij gaat dan op een afstandje liggen wachten totdat het 'gevaar' weer geweken is.
Johnny is aanhankelijk, gek op knuffelen, sociaal en loopt al netjes mee aan de riem.
Hij kan een paar uurtjes alleen (met de andere honden in het opvanggezien) thuis blijven.
Hij vindt het heerlijk om naar buiten te gaan en lekker rond te rennen. Enthousiast rent hij op alle honden af waarna hij, na een uitgebreide snuffelbeurt, weer vrolijk verder loopt, ook de 3 katten zijn voor hem geen probleem.

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu