Het verhaal van Johnny:

Johnny is zwervend aangetroffen langs een doorgaande weg. Een aantal Grieken had medelijden met dit, redelijk verzorgd ogende, hondje en besloot hulp in te schakelen om hem te helpen. Hij is gered op de naamdag van de heilige Ionnis, zijn naam is hiervan afgeleid. Ondanks meerdere pogingen om een eigenaar te achterhalen, heeft zoals zo vaak niemand zich gemeld. Daarom wordt nu in Nederland een baasje voor hem gezocht. Op 2 maart is Johnny naar Nederland gekomen. Hij wordt opgevangen in een gastgezin in Amsterdam waar meerdere honden en ook katten aanwezig zijn.
Johnny is geboren rond september 2017 en wordt naar verwachting niet hoger dan 30 cm. Op dit moment weegt hij zo'n 6 kilo. Een mooi, klein hondje dus!

Het karakter van Johnny:

Johnny heeft een vriendelijk karakter. Hij is lief, vrolijk en vindt het heel gezellig om aandacht te krijgen. Daarnaast ziet hij er ook nog eens prachtig uit met zijn mooie vacht. Natuurlijk is Johnny nog een pup en zal hij nog veel moeten leren. Een puppycursus zal dan ook zowel hond als baas veel plezier geven. 

Opmerking:

voor meer informatie over de opvang op Corfu zie http://www.wereldhonden.nl/over-ons/buitenlandse-partners/corfu